Evenementen

Om de twee weken viert de Lutherse Gemeente Nijmegen op zondagvoormiddag een liturgische dienst in het gebouw.

Wekelijks maakt de Kerk van de Nazarener meerdere malen gebruik van het gebouw voor haar activiteiten.

Daarnaast repeteren regelmatig zangkoren in de kerk.

De kerk en de vergaderruimte zijn verder op aanvraag verhuurd voor besloten bijeenkomsten

Er is nog ruimte voor soortgelijke bijeenkomsten, repetities en try-outs (info over beschikbare data bij de beheerder).

29 september 2022

Het bestuur van de Stichting tot Behoud van de Lutherse Kerk Nijmegen heeft zich na overleg met de Lutherse kerk Zuid Nederland, gedwongen gezien de Lutherse kerk (met bijgebouw) alhier, te sluiten vanaf 1 november 2022 tot voorlopig 1 maart 2023 i.v.m. met de gestegen energiekosten.

Namens het bestuur

De secretaris/beheerder