Bijeenkomsten

Het gebouwen complex van Lutherse kerk (grote zaal 70-100 plaatsen) annex vergaderzaal ( ong. 15 plaatsen) is uitermate geschikt voor lezingen, vergaderingen, commissiebijeenkomsten, feestelijkheden, etc. De bijzondere akoestiek van de grote zaal maakt dat deze zeer geliefd is voor intiemere muziekuitvoeringen.

Om de twee weken viert de Lutherse Gemeente Nijmegen op zondagvoormiddag een liturgische dienst in het gebouw. Wekelijks maakt de Kerk van de Nazarener meerdere malen gebruik van het gebouw voor haar activiteiten. Daarnaast repeteren ieder week twee koren in de kerk. De kerk en de vergaderruimte zijn verder regelmatig verhuurd voor besloten bijeenkomsten.

Er is nog ruimte voor soortgelijke bijeenkomsten, repetities en try-outs (info over beschikbare data bij de beheerder).

Contact: luth.kerk.verhuur@gmail.com tel.: 024-3238024